"-Hej Mamma! Har du hört det senaste?"

torsdag 17 februari 2011

PRE träffar


Håller på att planera in lite träffar där vi alla som har en PRE(eler partbred) eller bara tycker om PREn här i trakten skulle kunna och träffas för en bit mat och utbyte av kunskap ang. hästarna. nu visade sig att det fanns intresse från folk längre i från så jag tänkte om lite. Planera för en två dagar träff, under vår/ sommar, med samling under em / kväll för lite Spansk mat, samtal och gemenskap sen under nästa dag en gäst som berättar om dens egna erfarenheter inom rasen m.m... Men men mer info kommer när planen ligger klar :) Vi har boende här på gården till dem som kommer längre ifrån!! Så varmt Välkomna att ta kontakt om ni är intresserade!
Fram till dess så ska vi se om vi här i trakten kan träffas snart igen för lite skoj:)
Idag har Calle fått en medryttare och de trivdes mkt bra ihop, och det var så roligt med folk i stallet som pysslar och skrattar, bir lite ensamt ibland då man har en egen gård. Till helgen kommer wickes matte ut och kollar läget om han har blivit ännu bättre, skönt att han är piggare här!
Pamina hade genomfört en klockren träning idag igen och alla var så nöjda! Impe och Peaches fick motion och alla fick gos:)
En riktigt härlig dag idag fast det var kallt!!

2 kommentarer:

  1. Hej Mari!
    Låter spännande med PRE-träffarna, kan bli riktigt bra!
    Funderar även på att åka ner på visningsträningen i Tvååker i april.
    Ha det bra/Marie

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar på det! Både spontan träffar för oss här runt itrakten och en lite större för alla som vill:) Tack för att du kom och tittade, det var roligt att träffas!
    / Mari

    SvaraRadera