"-Hej Mamma! Har du hört det senaste?"

måndag 20 juni 2011

ibland är det svårt att hinna blogga!

oj vad tiden har rusat iväg fort nu, vi har haft våra praktikanter i två veckor nu och det är tid för dom att lämna oss. Vi kommer att sakna dessa goa tjejer!
Dom har fått följa oss i vårt liv nu och ja den var ju inte som alla andras tyckte dom :) jobb på arbetsplats, sen hem och jobba med gården och djuren och barnen och ja allt annat! Men kul har vi haft, jag har haft ridlektioner för tjejerna på finska och har nu lärt mig alla termer på finska med!! Dom har utvecklats mkt i ridningen och anser att dom har lärt sig massor kring djur/ hästar samt detta med stuteri verksamhet. Har åker vi ju jämt till vår veterinär för ultra m.m. Vi har gjort stuteri besök på andra stuterier, vi har varit på High Chaparall(så klart ;), åkt på tävlingar, och en massa annat, samt diskuterat och pratat kring deras tankar och funderingar. Tjejerna har redan bestämt att det blir ett nytt besök nästa år!
Tack och Kiitos!!
Ett till sto har lämnat gården och är hemma hos matte igen samt ett till är dräktigt. Pamina har kollats och tagits prov på som kom tillbaka ren, och nu kör vi världens koll hela tiden, och idag sista koll om hon har släppt ägget. Peaches kommer i brunst i veckan och ska då betäckas:)
Fick hem ett nytt sto igår som behöver hjälp med att komma igång och det hoppas vi att det löser sig med!
Ha en bra dag allihop!! !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar